Wij hebben verschillende manieren om te betalen. Hieronder even kort opgesomd.

iDEAL: Makkelijk & veilig betalen via de eigen bankomgeving voor Nederlanders.

MisterCash/Bancontact: Makkelijk & veilig betalen via de eigen bankomgeving voor Belgen.

Sofortbanking: Een betaalmethode die in steeds meer Europese landen gebruikt wordt.

Creditcard: We accepteren Visa, Mastercard & Maesto

PayPal: Makkelijk & veilig betalen met een online PayPal account.

AfterPay: AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Overmaken per bank: Uiteraard is het ook gewoon mogelijk om zelf het bedrag over te maken per bank. Kies dan voor overmaken per bank in het check-out scherm. Nadat het geld ontvangen is, zal je bestelling verzonden worden.